Beste ouders, mag ik jullie uitnodigen komende woensdag de rapporten van de kinderen te komen afhalen en handtekenen vlak voor en vlak na de lessen (voor wie dit nog niet heeft gedaan). Voor wie nog geen afspraak heeft gemaakt voor de 10 minutengesprekken, verwijs ik graag naar de mogelijkheid tot:

-       het telefonisch contact op nemen nu maandag 25 juni voormiddag alleen tussen 9.00  en 12.00 !

-      Of per mail een berichtje sturen naar Marieleen.bruggeman@sfr.fr met uw eventuele vragen of opmerkingen.

Ik wil jullie danken voor de vele woorden van appreciatie en aanmoediging die ik kreeg, in deze voor de taalafdeling wel heel turbulente tijden. Het was heel fijn jullie kinderen in de klas te hebben en ze te kunnen begeleiden in het Nederlands taalonderwijs, met als doel een succesvolle meertalige schoolcarriere vorm te geven. De kinderen hebben zich enorm ingezet !

U mag ook in de toekomst blijven rekenen op onze inzet en onze professionaliteit bij het taal- en cultuuronderwijs. Daar staat dit team garant voor.

De laatste woensdag mogen kinderen gezelschapsspelen meebrengen (Nl) en ook een kleine versnapering om te delen met de anderen. De andere klassen werden reeds aangemoedigd verkleed naar het instituut te komen. Maar dat is geen must. Wat we vooral willen is nog eens met zijn allen een sfeervolle en fijne dag doorbrengen en gezellig spelletjes spelen en knabbelen.

 

Fijne vakantie en lekker genieten van taal en cultuur waar jullie zich ook bevinden.

 

Marieleen