Beste ouders, snel nog een herinnering:

De lijsten voor de 10-minutengesprekken zullen nog een keertje uithangen aan het bord voor het lokaal waar jullie kind les krijgt. Gelieve snel nog in te tekenen. Telefoneren kan ook, maar alleen van vast naar vast nummer of jullie bellen me zelf op de GSM op een afgesproken tijdstip. E-mail kan ook.

Het blijft belangrijk de blog wekelijks te blijven lezen. De kinderen zullen voor komende woensdagen wat materiaal moeten meebrengen  voor hun activiteiten in de klas en op het instituut.

Groep 5 en groep 6 (vm) brengen een spreekbeurt over een bezocht “vakantie”land. We proberen ons in dit land niet alleen taalkundig, maar ook cultureel te verdiepen. Daarom een verzoek indien mogelijk voorwerpen, foto’s, proevertjes ed mee te geven die de spreekbeurt ondersteunen. Waarvoor onze dank.

Groep 4 en groep 5 (nm) werken verder rond boeken. Ze lezen eenvoudige boeken en lossen bijhorende opdrachten op. Tot slot dienen zij creatief aan de slag te gaan met een postkaart waarop ze het hoofdpersonage afbeelden met creatieve interpretatie van de reeds drie getekende handen.

 

De verbeteringen van de CiTO-toetsen vragen veel van mijn tijd. Daarom bewust een korte tekst in deze blog.

 

Groetjes en tot volgende week.